На Рахівщині на 39-річного чоловіка напав невідомий з ножем – потерпілий в реанімації

‼️*** ***💬 «Рятуйте! Мого сина зарізали!» – з криком відчаю увірвалась на пункт 🚑 екстреної медичної допомоги в селищі Кобилецька Поляна схвильована жінка.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомляють на сторінці 103 Закарпаття

📢П’ятниця, на годиннику минула 21-ша година, скрізь суцільна темрява – 🌃 житловий сектор відключений від енергопостачання. Але вже за дві  хвилини 1208 бригада у складі **фельдшера Оксани ГУСАР та водія Ярослава ТИМЧАКА **була на місці. Зі слів матері пораненого, син вийшов на пару хвилин у сусідній магазин, але його перестрів на першому поверсі невідомий з ножем і пошматував обличчя… Фельдшер миттєво оглянула потерпілого: порізи глибокі, велика крововтрата, тиск – критично низький. Медик наклала асептичні пов’язки, знеболила пацієнта, підключила в обидві руки розчини і разом з водієм транспортувала до🏥Рахівської РЛ. Дорогою пацієнта стабілізували, у 39-річного чоловіка вдалося підняти тиск, однак через масивну кровоовтрату його стан був важкий. Зараз чоловік перебуває у реанімаційному відділенні 🏥.

☝️👮‍♀️👮Правоохороні органи займаються розстеженням та встановленням всіх обставин цієї справи.

ЗакарпатПост