В Ужгороді відбувся благодійний майстер-клас зі змішаних бойових мистецтв ММА на підтримку ЗСУ

Благодійний майстер-клас зі змішаних бойових мистецтв ММА від чемпіона світу Ігоря Вовчанчина відбувся напередодні в ужгородському спорткомплексі «Юність». Зібрані під час майстер-класу кошти передадуть на потреби українських захисників із 128 окремої гірсько-штурмової бригади.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Ігор Вовчанчин – український спортсмен, професійний кікбоксер, спеціаліст зі змішаних бойових мистецтв MMA, чемпіон світу з кікбоксингу за версією IAKSA, чемпіон СНД з кікбоксингу, чемпіон світового турніру з вале тудо WVC у важкій ваговій категорії. У змішаних бойових мистецтвах: чемпіон турніру IFC, дворазовий чемпіон і віцечемпіон турнірів IAFC, переможець і призер багатьох турнірів із боїв змішаного стилю. Ветеран бійцівського чемпіонату PRIDE (27 боїв).

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв подякував Ігорю Вовчанчину за візит і за те, що ділиться своєю майстерністю з молодими спортсменами та підтримує Збройні Сили України.

У відкритті майстер-класу також взяли участь голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, начальниця в справах культури, молоді та спорту Алла Чернобук, директор ДЮСШ №1 в м.Ужгород Олександр Дорогін, організатор – президент Федерації легкої атлетики Закарпатської області Олег Коноваленко, триразова олімпійська чемпіонка із легкої атлетики Ольга Бризгіна, призерка Олімпійських ігор із легкої атлетики Єлизавета Бризгіна, шестиразовий чемпіон світу із самбо Віктор Савінов.

Ігор Вовчанчин приїхав поділитися з молоддю навичками в поєднанні різних стилів боротьби та ударної техніки, де дозволені удари руками, ногами, колінами та ліктями. Із борцівської техніки – боротьба в стійці (всі кидки руками та ногами), а також боротьба в партері.

Після офіційного відкриття зірковий гість показав понад чотирьом десяткам молодих спортсменів секрети та навички в єдиноборстві, повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост