Насильницька депортація: рашисти силою вивезли близько українських 260 000 дітей

Bloomberg назвав геноцидом масові викрадення та примусове вивезення росіянами людей з окупованих територій України.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

До середини літа, як заявив у своїй доповіді «російські «фільтраційні» операції, насильницькі зникнення та масові депортації громадян України» держсекретар США Ентоні Дж. Блінкен, росіяни викрали від 900 000 до 1,6 млн українців. Про це пише Антон Геращенко у своєму телеграм-каналі.

Поділ сімей, конфіскацію українських паспортів та видачу російських паспортів Блінкен назвав очевидною спробою змінити демографічний склад України, оскільки серед прихильників були переважно жінки та близько 260 000 дітей.

Перед відступом із Херсона за тиждень окупанти депортували до Росії майже 60 000 українців.

Наявні всі атрибути зачистки українського генофонду: жінки в майбутньому мають народжувати «російських», а не «українських» дітей, а діти повинні забувати, що були українцями.

Перед війною путін стверджував, що Україна – це не країна та не нація. Ось і почалося виселення українців та етнічне чищення. Це – геноцид з властивими визначеннями цього слова ООН ще 1948 року: вбивство членів племені, раси, нації чи групи.

Систематичні бомбардування росією українських енергооб’єктів, іншої інфраструктури, у тому числі руйнування запасів та систем доставки питної води, вбивства мирних громадян та масова депортація людей за межі країни підходять під цей опис.

Тому в списку на репарації з відшкодування збитків першим рядком має стояти ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ ЖІНОК І ДІТЕЙ, викрадених росіянами. Решта за переліком вимог нехай йде нижче…

ЗакарпатПост