Закарпатські Герої поліцейські допомагають людям на сході України

«Люди не покидають рідні домівки, навіть втративши геть усе… а ми не можемо покинути їх», – поліцейські Закарпаття, які несуть службу на сході України🇺🇦

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Співробітники груп реагування Головного управління Національної поліції у Закарпатській області продовжують нести службу на звільнених територіях Харківської області. Серед поліцейської роботи вони намагаються чимало часу присвячувати допомозі місцевим мешканцям, повідомляє поліція Закарпатської області..

Під час однієї з останніх атак, російські військові вдарили снарядами по мирних вулицях Дворічної. Коли поліція приїхала на місце події з’ясувалося, що один з будинків повністю зруйновано… На щастя господарі оселі не постраждали – літня пара ховалася в підвалі.

Чоловік і жінка не хочуть покидати рідну домівку, відмовляються від евакуації, тому поліцейські намагаються допомагати цим людям, які нині опинилися в таких важких умовах.

Оскільки в населеному пункті проблеми зі зв’язком, правоохоронці зконтактували з рідними постраждалих, щоб підтримувати зв’язок між ними. Поставили за мету кожні два дні заїжджати до них, щоб привезти продукти та переконатися, що з ними все гаразд.

«Коли бачиш таку стійкість наших людей, їх прагнення лишатися на рідній землі, то всі труднощі вдається долати набагато легше. Проте ми все ж просимо всіх евакуйовуватися до спокійніших регіонів. Бо безпека наших людей – це зараз найголовніше для нас. Хочеться щодня все більше зробити, щоб хоч трішки наблизити мир та спокій для українців», – розповідають закарпатці про свою службу на сході.

ЗакарпатПост