Закарпатця засудили до ув’язнення за систематичне домашнє насильство та побиття колишньої дружини

У Мукачівському районі жителя села Лази засудили до ув’язнення за систематичне домашнє насильство та побиття колишньої дружини.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Впродовж травня-липня цього року чоловік напідпитку неодноразово вдавався до психологічного насильства стосовно потерпілої, а також вдарив її кулаком в обличчя”, — йдеться у повідомленні. За цей період обвинувачений змушений був сплатити штрафи за адміністративне правопорушення — вчинення домашнього насильства.

“До цього чоловік вже неодноразово був засуджений за побиття дружини та домашнє насильство. Востаннє — у вересні цього року вироком Свалявського районного суду до 1 року за ґратами. Однак ряд проваджень стосовно чоловіка перебувають на етапі апеляційного розгляду”, — інформують у прокуратурі.

Жителя с. Лази вчергове засудили за вчинення домашнього насильства щодо колишньої дружини та нанесення їй легких тілесних ушкоджень. Вироком суду йому призначено покарання — ув’язнення на 1 рік 3 місяці, повідомляє прокуратура Закарпатської області.

ЗакарпатПост