В Ужгороді пройшов футбольний матч. ФК «Медея» – володар Кубку стадіону «Авангард»

У фінальному поєдинку, який відбувся в Ужгороді на головній спортивній арені краю, футболісти «Медеї» із рахунком 3:0 здолали суперників із команди «Судмедекспертиза».

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Кубок стадіону «Авангард» – найстаріший футбольний турнір на Закарпатті: у 2023 році виповнюється 70 років із часу відкриття цієї спортивної арени в Ужгороді, змагання ж на Кубок стадіону проводили понад 60 разів.

Після завершення гри вручили подяки Асоціації футболу Ужгорода за допомогу в організації турніру, відзначили й президента ФК «Судмедекспертиза» Степана Боднара і головного тренера команди Івана Крису, президента ФК «Медея» Марію Коваль- Мазюту, віце-президента Івана Ковача, тренера В’ячеслава Пінковського. Нагородили також кращих гравців команд, арбітрів.

Грамотою Ужгородської міської ради та іменною футболкою за багаторічну допомогу, популяризацію футболу, здорового способу життя, висвітлення навколофутбольного життя і з нагоди 70-річного ювілею відзначили Степана Селменського, повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост