На Закарпаття приїхала делегація із Австрії

Про це повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. Сьогодні, в День місцевого самоврядування, маємо за честь приймати на Закарпатті офіційну делегацію федеральної землі Бургенланд Республіки Австрія.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

На урочистому засіданні перед присутніми виступив справжній друг області – голова Уряду Бургенланду Ганс Петер Доскоціл Hans Peter Doskozil.

Партнерство на регіональному рівні Закарпаття та федеральної землі Бургенланд є унікальним та безпрецедентним для Республіки Австрія. Сьогодні за ефективністю цієї співпраці уважно спостерігають не тільки в Уряді країни, а й у Європейському парламенті.

Під час промови Ганс Петер Доскоціл наголосив на підтримці України, нашої територіальної цілісності та суверенітету. З початку широкомасштабної війни Бургенланд допомагав Закарпаттю, передав велику кількість гуманітарної допомоги, рятувальну техніку, продукти харчування, прийняв сотні дітей на відпочинок та оздоровлення.

ЗакарпатПост