Стартап стоматологів УжНУ переміг у конкурсі стартапів

В Ужгородському національному університеті визначили переможців щорічного конкурсу «Стартап-УжНУ». До комісії увійшов і заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

«Підтримка ініціатив талановитої молоді – це важлива складова ефективного навчального процесу сьогодні. Впевнений, що запровадження інноваційних проєктів, котрі представили на конкурсі, наближатиме нашу перемогу й сприятиме відбудові країни», – зазначив Олександр Пацкан.

Цьогоріч у фінальній частині взяли участь 8 стартапів. Перемогу здобув проєкт групи студентів і молодих вчених стоматологічного факультету УжНУ щодо розробки алгоритму й програмного забезпечення для дентальної ідентифікації військовослужбовців та осіб, постраждалих у результаті воєнних дій.

Одразу кілька призерів конкурсу отримають фінансову підтримку від Ужгородського національного університету для реалізації власних ініціатив, повідомляє Закарпатська ОВА

ЗакрпатПост