У Мукачеві готуються до ялинкових рейдів, та попереджають про штрафи

Управління муніципальної інспекції Мукачева звертає увагу всіх бажаючих реалізовувати живі новорічні ялинки на території громади, що торгівля має бути законною.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Варто пам’ятати, що фізичні особи та підприємці, які здійснюють транспортування та продаж новорічних дерев повинні мати при собі накладну з лісництва, товаротранспортну накладну, сертифікат радіаційного обстеження дерева, дозвіл на торгівлю у відповідному місці, а на місці зрізу дерева повинен бути чіп із зазначенням господарства де було вирощено дерево.

Управління муніципальної інспекції буде здійснювати посилене патрулювання міста на предмет перевірки та недопущення незаконної торгівлі деревами хвойних порід. Тож за для уникнення адміністративної відповідальності та накладення штрафу просимо врахувати всі рекомендації, дотримуватись встановлених правил та чинного законодавства, йдеться на сайті Мукачівської міської ради.

Закарпатпост