Микита: Продовжуємо підтримувати наших людей на деокупованій Херсонщині

Сьогодні отримали черговий гуманітарний вантаж від представників Акредитованого відокремленого підрозділу Угорської екуменічної служби допомоги в Україні.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Вантаж особисто передав заступник Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентський державний секретар Левенте Модьор, який опікується питаннями гуманітарної підтримки України.

Під час останньої зустрічі разом із головою підкомітету з питань вищої освіти Комітету ВРУ з питань освіти, науки та інновацій, народною депутаткою Юлією Гришиною передали нашим партнерам запит про необхідність підтримки Тягинської громади Херсонської області, яка стала нашою громадою-побратимом.

Зараз десятки тисяч людей там перебувають у надзвичайно складних життєвих обставинах – без води, тепла, електрики та під постійними обстрілами. А це й жінки та маленькі діти, тож наша допомога рятує життя у прямому сенсі цього слова.

Уже минулого тижня дві вантажівки від Угорської екуменічної служби допомоги в Україні доправили гуманітарний вантаж. Зараз отримали найважливіше – засоби генерації електроенергії. Мова про 46 генераторів різної потужності – від 2 до 19 кВт. Також отримали вантажівку з дитячим харчуванням.

Під час робочої зустрічі подякував Левенте Модьору за підтримку гуманітарних ініціатив як Закарпаття, так і інших регіонів України, а також народній депутатці Юлії Гришиній – за системну та ефективну роботу в межах міжнародних гуманітарних проєктів і депутатський контроль за їх реалізацією.

Зараз надійне партнерство відіграє вирішальну роль, тож працюємо на позитивний кінцевий результат для всіх сторін.

Дякую нашим партнерам за підтримку.

Не залишаємо в біді нікого. Робимо все можливе для підтримки наших громадян та ЗСУ. Працюємо разом для перемоги.

ЗакарпатПост