Закарпатець перебуватиме під вартою без права на заставу за пограбування і напад на односельчанина

За клопотанням, погодженим начальником Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури, 23-річного жителя с. Драчино взяли під варту без права внесення застави. Його підозрюють у грабежі, поєднаному з насильством, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України).

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com


Цими вихідними між підозрюваним і його односельцем трапився конфлікт, під час якого 23-річний молодик у стані алкогольного сп’яніння наніс потерпілому кілька ударів по обличчю та тілу. Після цього дістав з його кишені гаманець та, заволодівши наявними в ньому грошима в національній та іноземній валютах, покинув місце скоєння злочину.
У односельця нападника медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, садна та забої. Ступінь одержаних чоловіком тілесних ушкоджень визначить експертиза.
Наразі досудове розслідування, яке здійснюють слідчі відділення поліції № 1 Мукачівського райуправління поліції, триває, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост