До закарпатських прикордонників завітали заслужена артистка України Маріанна Сухолова та студенти вокальної майстерні «Music Planet»

Про це йдеться на сторінці композиторки, викладачки, доктора філософії Marianna Suholova.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

«Завітали привітати прикордонну службу України та малечу, яка зараз проживає, як вимушені переселенці в Закарпатті зі своїми студентами вокальної майстерні «Music Planet» Мукачівського державного університету та Ужгородського фахового музичного коледжу ім.Д.Задора Аліна ГиричМіша Май.

В рамках проєкту «Мамина весна» разом з організаторами долучились до хорошої справи, додали позитиву та емоцій всім присутнім, привітали з прийдешніми новорічно – різдвяними святами! Потужний меседж – «Україно я до тебе з миром та перемогою»!», – йдеться на сторінці Маріанни Сухолової.

Як стало відомо Закарпатпост, завтра, 19 грудня концерт пройде і в місті Мукачеві. А 25-26 грудня заслужена артистка України Маріанна Сухолова та студенти дадуть благодійні концерти у словацькому місті Кошице.

Закарпатпост