В Ужгороді працівник поліції продавав наркотики

Працівника поліції підозрюють у неодноразовому збуті метамфетаміну в Ужгороді

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури органами Державного бюро розслідувань встановлено неодноразові факти збуту поліцейським ГУ Нацполіції в Закарпатській області особливо небезпечної психотропної речовини – метамфетаміну – у великих розмірах.

Слідством здобуто інформацію про те, що правоохоронець займався розповсюдженням психотропу на території Ужгорода. Задокументовано, що протягом грудня за два факти збуту метамфетаміну він одержав 28 600 грн. Вчора, саме під час продажу товару, його затримали «на гарячому» та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Чоловіку повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропу у великих розмірах, що вчинено повторно (ч. 2 ст. 307 КК України). Прокуратура наполягатиме на обранні йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Подальше досудове розслідування здійснює Шостий слідчий відділ (із дислокацією у м. Ужгороді) ТУ ДБР із залученням Четвертого оперативного відділу ТУ ДБР.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє прокуратура Закарпатської області.

ЗакарпатПост