Герой Денис Максішко до останнього робив усе, аби зберегти життя особового складу і не думав про себе

“Привчіть себе говорити правильно: не “Після війни”, а “Після перемоги”! — Герой України Денис Максішко

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Майбутній Воїн народився 11 вересня 1982 року у Запоріжжі, там він здобув освіту юриста.

У 2017-му чоловік став до лав 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. Неодноразово сміливі дії та грамотні рішення командира самохідної артилерійської батареї старшого лейтенанта Дениса Максішка призводили до успішного виконання завдань підрозділу та збереження життя особового складу. пише телеграм-канал Правда Геращенко.

“Він був справжнім командиром, який не цурався роботи і ніколи не скупився на добре слово. Вітчизняно ставився до підлеглих”, – згадує Дениса головний сержант із позивним “Лаки”.

Мужній командир Денис Максішко загинув 14 березня 2022 року під Миколаєвом. Під час переміщення до району запасних вогневих позицій його підрозділ потрапив під артилерійський обстріл російських загарбників. Денис до останнього подиху робив усе, щоб зберегти життя особового складу, не думаючи про себе.

Поховали українського захисника 17 березня у Визирку Одеської області. В останній шлях його проводжали рідні, друзі та товариші по службі. З болем у серці та ненавистю до ворога вони запевнили, що прийдуть на могилу до Дениса, як він їм і наказував: не “Після війни”, а “Після перемоги”!

ЗакарпатПост