В музеї Бокшая відбувся звітний концерт учнів Ужгородської музичної школи

Твори західноєвропейської класики, українські романси та колядки звучали сьогодні у виконанні учнів вокально-хорового відділу.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Як і всі концерти школи від початку повномасштабної агресії росії проти України, цей також відбувався на підтримку ЗСУ. Зібрані протягом всіх різдвяно-звітних концертів кошти – а це 15 710   гривень – передадуть волонтерам.

Проведення різдвяних концертів відділами школи – традиція цього навчального закладу, повідомляє Ужгородська міська рада.

А багаточисельну публіку сьогодні радували своєю творчістю учасники хору учнів молодших класів (керівник Анна Повхан, концертмейстер – Катерина Пархоменко ), хору учнів старших класів під керівництвом Олени Тимчик (концертмейстер Катерина Пархоменко, інструментальний супровід Степан Ясниський та Оксана Гойберг ), молодша та старша групи вокального ансамблю «Перлинка»  під керівництвом Марії Мудранинець (концертмейстер  – Іванна Томчич) та  учні відділу Валерія Стулішенко, Ілля Піган, Таісія Маркус, Сільвія Вайнраух, Юліанна Смочко, Анастасія Камінська, Вероніка Грищук, Вероніка Гажо, Маріанна Феєр та Валерій Кривський.

Подякувала за запрошення на концерт і чудовий виступ дітей, прекрасне виконання творів начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Алла Чернобук. Відзначила, що теж навчалася у музичній школі, тому дуже добре знає, наскільки важливим є звітний концерт, коли кожен вихованець хоче показати результат своєї роботи – педагогам, батькам. Алла Леонідівна подякувала директорці школи Олені Охрим та всьому викладацькому колективу, адже успіхи учнів та випускників закладу свідчать про високий професіоналізм кожного педагога, який є не просто вчителем і наставником, а й другом, і вкладає свою душу у наших дітей.

Завершили концерт спільним виконанням  загальновідомого «Щедрика» Миколи Леонтовича – колядки, яку, без перебільшення, співає весь світ і яка у цьому  році відзначила 100 років від першого виконання.

Закарпатпост