Колишній мер Хуста Михайло Джанда у 66 років пішов боронити Україну

Допис поширив Герой ЗСУ Роман Роман.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

” Мав нагоду відвідати побратима Джанда Михайла Михайловича!

З перших днів війни разом приїхали в Київ, Михайло Михайлович боронив столицю на околицях Броварів, Ірпіні у лавах добровольчого батальйону “Карпатська Січ”!

У квітні, виконуючи бойовий наказ комбата Олега Куцина з термінової доставки компонентів важкого озброєння на Ізюмський напрямок, попав у аварію, внаслідок чого після складних операцій вісім місяців у нерухомому стані, на реабілітації.

Мені було дивно прочитати коментарі деяких молодих хлопців, які сиділи в цей час вдома, та пліткують, мовляв, аварія десь під Києвом (не відповідає дійсності), не має відношення до бойових дій і т.д. (і чоловіками пліткарів таких назвати важко….) Не для таких ми захищаємо Україну…

Держава до цього часу не віддала належне добровольцям, не забезпечила їм належний захист! На жаль…

Ось справжній герой нашого часу! У віці 66 років Михайло Джанда пішов захищати Вітчизну. Не розраховуючи повернутися додому. Він з честю виконав свій обов’язок, віддав все, що міг для Перемоги!

І зараз він залишився людиною сильною духом, пише вірші, бореться за майбутнє, хоче принести користь майбутнім поколінням. Разом з лікуванням все це дало позитивні зрушення, сподіваємося на успішний результат, побачити Михайла на ногах!”, – написав він.

Михайлу Джанді швидкого одужання! 💙💛Він – не піарщик, як дехто! Це – справжній патріот!

ЗакарпатПост