Коли очікуються магнітні бурі у січні 2023 року

Перший місяць 2023 року відзначиться кількома магнітними бурями, які можуть вплинути на наше самопочуття.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Перша магнітна буря січня очікується у період з 3 по 5 січня.

Оскільки перша магнітна буря січня має середню інтенсивність та триватиме три дні, вона може погіршити самопочуття метеочутливих людей, а також людей з хронічними захворюваннями. У цей період слід утримуватися від фізичних навантажень та обмежити вживання шкідливої їжі. Найчастіше проявляються наступні симптоми: слабкість і сонливість, порушення сну, дратівливість та пригнічений настрій, головний біль та запаморочення, біль у серці, підвищений чи знижений артеріальний тиск, біль у спині та суглобах, апатія та тривога, загострення хронічних захворювань.

Щоб захистити своє здоров’я та покращити самопочуття, закарпатцям рекомендується: Уникати стресових ситуацій, відмовитися від кави, алкоголю і газованої води, пити більше чистої води або трав’яного чаю, проводити час на свіжому повітрі, прийняти ванну з сіллю та налагодити режим сну.

Закарпатпост