ПРИВІТАННЯ ЛІДЕРА «БАТЬКІВЩИНИ» ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО З НОВИМ РОКОМ

Дорогі мої! Минає 2022-й рік. Це був дуже довгий рік. Рік нашого болю, нашої біди, наших тривог. Але це був і великий рік.

Це був рік створення нової України. Це був рік, коли Україна своєю мужністю здивувала цілий світ. Це був рік взаємної допомоги й підтримки, непохитної Віри і величезної Любові! Це був рік звитяг, героїзму і подвигу наших воїнів України. Рік волонтерів, енергетиків, лікарів, вчителів, всіх добрих людей, які робили те, що належить робити, як би не доводилося важко. Можливо, це був найвеличніший рік у всій українській історії. Бо ж не тільки світові, але й собі ми довели: ми – сильні, ми горді, ми вільні. Ми – найкращі в світі!

 Як показали ці дні, місяці й тижні, не так уже й багато потрібно людині, аби почуватися щасливою. Щоб не летіли ворожі ракети на наші будинки, щоб не гула сирена повітряної тривоги над головою, щоб окупант не топтав святу українську землю, щоб залишилися живими наші рідні, наші близькі, друзі, наші воїни… Хай так і буде. І у 2023-му, і надалі!

 І хай та благодать Господня нарешті зійде на Україну. Адже тепер у світі час великого дива. Час – України! Ми вже показали, що Україна – це сила! Тепер треба довести, що Україна – це щастя. Ми навчилися вмирати за Україну, тепер час для України жити. Жити гідно, заможно, щасливо!

 І я знаю і вірю, що так і буде. Бо ми – найкращі, ми – найвеличніші. Ми – УКРАЇНЦІ!

Хай буде новий рік! Хай буде Перемога! І нехай це найзаповітніше бажання усіх українців якомога скоріше здійсниться!

 З Новим переможним роком вас, дорогі українці! З Різдвом Христовим!

Усе буде Україна!

 З повагою, ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО

Закарпатпост