В Ужгороді патрульні виявили у громадян речовини, схожі на наркотичні

Перший випадок трапився вчора на вулиці Українській. Близько 20-ї години інспектори помітили чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з ними.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Зупинивши громадянина та поспілкувавшись із ним, поліцейські звернули увагу на те, що він нервує і намагається щось сховати. Згодом ТОРівці помітили як чоловік щось викинув на землю. Це був пакет із білою кристалічною речовиною, схожою на наркотичну.

Окрім того інспектори встановили, що громадянин перебуває в розшуку Харківським районним управлінням поліції за повторну крадіжку, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

Другий випадок трапився сьогодні,  на вулиці Сріблястій. Близько 10-ї години інспектори помітили підозрілого чоловіка, який постійно озирався на них і намагався щось сховати. Поспілкувавшись із громадянином та провівши поверхневу перевірку, інспектори виявили у чоловіка згорток із зеленою речовиною, ймовірно, наркотичною. Окрім того, ТОРівці з‘ясували, що громадянин неодноразово притягався до відповідальності за зберігання наркотичних речовин.

В обох випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

У поліції нагадують закарпатцям, що за зберігання наркотичних речовин передбачена кримінальна відповідальність!

Закарпатпост