Дівчинку, яка першою народилася у новорічну ніч в Ужгороді, хочуть назвати її Айрамія

Першою у новому 2023 році в Ужгороді народилася дівчинка. Про це розповіла акушерка Ужгородського пологового будинку Софія Лешанич. За її словами, станом на 19-ту годину 1 січня в Ужгородському пологовому народилися три дівчинки та один хлопчик.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Першого січня 2023 року о 00:05 годин в Ужгородському пологовому будинку першою народилася дівчинка. Її мама — 24-річна вимушена переселенка з Нікополя Дніпропетровської області Анжела Кальмар. На Закарпаття жінка приїхала 29 грудня. В останній день 2022 року о 23 годині вона потрапила в Ужгородський пологовий, повідомляє Суспільне.

“Хочу назвати її Айрамія. Першому подзвонила я чоловіку, ощасливила його, що я народила доньку. Чоловік поїхав у Німеччину на роботу, але має приїхати через два тижні. Ми живемо там, де багато переселенців. Моєму старшому сину сім років, молодшому — п’ять, найменшому — три”, — розповіла кореспондентам Суспільного мама дівчинки.

Цього ж дня, о 09:35, в Ужгородському пологовому будинку народився хлопчик. Його мама також вимушена переселенка з Харкова. Це перша дитина у їхній сім’ї, — розповіла бабуся новонародженого Олена Петрова.

“В такий час це найбільше щастя і першого січня, в день такий… Чоловіка доньки перевели сюди служити, а вона поїхала за ним, як справжня жінка”, — розповіла Олена Петрова.

За словами акушерки-гінекологині Софія Лешанич, станом на 19-ту годину 1 січня в Ужгородському пологовому народилися три дівчинки та один хлопчик.

“О 00:05 народилася дівчинка, а, як кажуть, дівчата народжуються на мир. Ми сподіваємося, що цей рік нам принесе мир”, — каже Софія Лешанич.

ЗакарпатПост