Смачне Закарпаття: страви з квашеної капусти


До різдвяних свят у всіх порядних ґаздинь вже викисла квашена капуста, то ж оглядаємо ТОП-5 закарпатських страв із цього продукту:

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50


1️⃣ Сегединський
Чи не найпоширеніший смаколик серед закарпатських родин. Витушкувана з реберцями квасна капуста, яку заправляють сметанною заправкою. Традиційно подається з кнедликами. Неймовірна смакота!
2️⃣ Зганянка
Густий виварений суп з шовдарем, квашеною капустою і квасолею. Дуже радимо спробувати цю страву у Закарпатті.
3️⃣ Вареники з квашеною капустою
Всім відомі вареники, але щедро начинені пряною і витушкуваною квашеною капустою. У деяких регіонах Закарпаття часто подають до різдвяного столу.
4️⃣ Квашена капуста з грибами
Ця страва має багато варіацій і в кожній родині її готують по своєму. Хтось готує насичений суп з цих інгрідієнтів, але зачасту квасну капусту просто тушкують разом з грибами, деколи додають інших овочів і заправляють спеціями.
5️⃣ Капуста засипана
Страва, яка готується зі пшона та квашеної капусти і заправляється сметаною. Незважаючи на прості інгредієнти, вона дуже смачна і поживна. Рекомендуємо! Допис оприлюднив Туричтичний бренд Закарпаття.
А які ви знаєте відомі страви з квасною капусти на Закарпатті?

ЗакарпатПост