Закарпаття відправляє нові прально-лазневі комплекси 128 бригаді та 101 бригаді ТрО

Розпочинаємо рік із комплексу заходів із підтримки наших військових формувань.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Зокрема, разом із головою Мукачівської РВА Едгаром Токарем та заступниками оглянули хід виконання робіт зі створення мобільних лазне-пральних комплексів на базі вантажівок із причепами.

Закарпаття – безперечний лідер у цьому напрямку серед інших регіонів країни. Наші комплекси інтегровані в тилове забезпечення 128-ї ОГШБр, 101-ї бригади ТрО, інших військових частин та з’єднань, де несуть службу краяни, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита у соцмережі.

Комплекс підтвердив свою ефективність в умовах бойових дій, тож ми продовжуємо працювати над системним постачанням таких модулів до наших підрозділів. Зараз триває робота над трьома модулями, які вже незабаром відправляться до захисників у райони виконання бойових завдань.

Пишаюся нашими громадами та людьми, які вкладають душу та вміння у створення таких комплексів. Щиро дякую кожному за ініціативу і підтримку військових формувань.

Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!

Відео можна подивитися у нашому телеграм-каналі:

https://t.me/zakarpatpost/9783

ЗакарпатПост