9 років ув‘язнення за систематичний збут метамфетаміну – засуджено мешканця Ужгорода

За доводами Закарпатської обласної прокуратури мешканця Ужгорода засуджено до 9 років позбавлення волі за ряд злочинів, пов‘язаних із незаконним обігом психотропних речовин. Крім того, суд ухвалив конфіскувати все належне особі майно, крім житла.

замовляй рекламу на сайті zakarpatpost.net 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Сторона обвинувачення довела причетність чоловіка до систематичного розповсюдження метамфетаміну на території обласного центру. Протягом 2020 року задокументовано кілька таких фактів. Згодом у помешканні закарпатця провели санкціонований обшук, під час якого вилучили чергові готові до продажу згортки з кристалічною речовиною.

Раніше чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронців та був засуджений до 2 років обмеження волі за зберігання психотропних речовин (ч. 1 ст. 309 КК України). Наразі його дії кваліфіковано за ч.ч. 1, 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України. Йдеться про зберігання та повторний збут метамфетаміну.

До вступу вироку в законну силу ужгородець перебуватиме під вартою.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України), повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

ЗакарпатПост