«Новорічно-Різдвяна Феєрія» радує глядачів своїми новинками

Щороку заслужена артистка України, доктор філософії, доцент – Маріанна Сухолова разом зі своїми студентами вокальної майстерні «Music Planet», які навчаються в неї в Мукачівському державному університеті та Ужгородському музичному фаховому коледжі ім.Д.Задора на зимові новорічно-різдвяні свята створюють казку.

замовляй рекламу на сайті zakarpatpost.net 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Пісенний відеопроєкт, концерт нон-стоп «Новорічно-Різдвяна-Феєрія 2023» вже представлена та відкрита до перегляду в інтернет ресурсах.

Над проєктом чаклували певний час, адже підготувати таку кількість номерів, згодом відзняти відео матеріал, монтувати, все збирати до купи по частинкам – не простий процес.

Щоразу в кадрі нові обличчя, нові пісні, які надихають слухачів на святковість та додають новорічного настрою, а також креативний підхід авторки проєкту, милує погляд новими задумами, локаціями та ідеями.

Цим та іншими проєктами, які створює керівник Марінна Сухолова, розкриває та демонструє Закарпатську талановиту молодь, яка нажаль не так багато має можливості себе реалізовувати. Завдяки такій творчій колаборації, потужний та хороший досвід мають всі задіяні творчі особистості, ті кому не байдуже майбутнє української пісні та культури.

Цьогоріч проєкт створювався на знімальному майданчику – фотостудії Royal Studio, звукозапис та відео монтаж – Audi & Video studio «Marianna Records».

За цими вказаними локаціями ми чітко можемо розуміти, що наша землячка є не тільки заслуженою артисткою України з званнями та регаліями, але і сама працює над відео та аудіо роботою, має власну можливість для реалізації великої, творчої роботи.

Наша редакція щиро вітає та зичить всім вдалого, переможного Нового року та запрошує всіх до перегляду «Новорічно-Різдвяної Феєрії 2023»

Закарпатпост