У перший день року на Рахівщині – три пожежі

Протягом 1 січня на території Закарпаття були зафіксовані 3 пожежі – й усі вони виникли в межах Великобичківської територіальної громади Рахівського району.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Перше повідомлення надійшло до Служби порятунку о 02:28. Як з’ясувалося, у вітальні житлового будинку в с. Водиця загорівся диван. І хоча власники й викликали пожежні підрозділи, однак впоралися з вогнем самотужки ще до їхнього приїзду, повідомляє ДСНС Закарпаття.

Незабаром, о 04:22, за номером 101 зателефонувала мешканка с. Косівська Поляна й повідомила про пожежу в її оселі. Після новорічного святкування вона розтопила піч і лягла спати, але прокинулася від різкого звуку – це луснула труба димаря, після чого вогонь швидко поширився на горище і дах будинку. О 05:30 рятувальники ліквідували загорання, однак полум’я встигло знищити покрівлю та перекриття на площі 49 кв.м.

А вдень, о 15:26, до оперативно-рятувальної служби надійшла інформація про ще одне загорання – цього разу в с. Верхнє Водяне. Тут на території приватного обійстя загорілася коптильня, де на той час готувалося 50 кг м’яса. Вогнеборці, що прибули за викликом, приборкали пожежу о 16:00. Полум’я знищило надвірну споруду і м’ясні вироби всередині.

В усіх випадках причину появи вогню та суму завданих збитків встановлюють правоохоронні органи.

Закарпатпост