Прямували до Євросоюзу: чотирьох громадян Шрі-Ланки затримали прикордонники на Закарпатті


Чотирьох іноземців, які планували дістатися з України до ЄС пунктами пропуску, затримали закарпатські прикордонники в Ужгородському районі поблизу кордону зі Словаччиною. Про це повідомили на Facebook-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

За інформацією відомства, сталося це у ніч на 3 січня. Прикордонний наряд виявив чоловіків під час патрулювання лісу поблизу села Оноківці. Четверо іноземців прямували у бік держрубежу.

“На місцевості вони орієнтувалися за допомогою застосунку у мобільному телефоні. Затримані не мали при собі жодних документів. Вони назвалися громадянами Шрі-Ланки. Іноземці мали намір у незаконний спосіб дістатися з України до країн ЄС”, — йдеться у повідомленні.

Чоловіків доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення особи їх притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Їхню подальшу долю вирішуватиме суд.

ЗакарпатПост