Як виглядає Бахмутський капкан для російських загарбників

Пішов шостий місяць з того часу, як ворог безуспішно намагається взяти Бахмут.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Ми наводимо найпоказовіші епізоди захисту українського міста.

  1. Ділянка фронту – 100 км. Перевага ворога у живій силі 10 проти 1.
  2. Різка активізація ворожої активності під Бахмутом відбулася 1 серпня, через тиждень наступ почав захлинатися і у справу вступили зеки пригожина. З 21 серпня ворог розпочав масовані ракетні обстріли міста та позицій ЗСУ.
  3. Появу на фронті чвк «вагнер» експерти пояснюють підкилимною грою пригожина проти шойгу та герасимова.
  4. За даними ISW, росія в битві за Бахмут втрачає в середньому 100 солдатів на день.
  5. Володимир Зеленський 20 грудня нагородив на передовій у Бахмуті захисників міста. Ніхто з керівництва росії на лінії фронту не виникав.
  6. Прапор із позицій ЗСУ під Бахмутом президент України подарував спікеру Палати представників Ненсі Пелосі.
  7. Бахмут для путіна це лакмусовий папірець досягнення мети. “Як Жуков брав Берлін – поклав 200 000, і по трупах Червона армія перейшла висоти”, – вважає аналітик Олег Жданов.
  8. На кінець року Україна перекинула до Бахмута суттєві підкріплення.
  9. Пропаганда росії наприкінці листопада розтрубила, що до міста зайшли загони кадирова. Але на відео опинилися воїни батальйону Шейха Мансура, які захищають Україну.
  10. У ворога розпочався снарядний голод. Інтенсивність ворожого обстрілу вже знизилася втричі – до 18-20 тисяч залпів на день. ВПК рф може виробляти до 125 000 снарядів на місяць.

Місто стало багаторівневою пасткою – шойгу хоче максимально знекровити “вагнер”. А пригожин не може втекти, бо особисто обіцяв путіну захопити Бахмут.

📷 НПУ

ЗакарпатПост