Закарпаття провело в останню дорогу Героя Ярослава Беловича

Про це у соцмережі написав Василь Кузан.

замовляй рекламу на сайті zakarpatpost.net 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Учора, третього січня 2023 року, наша громада провела в останню дорогу Героя Ярослава Беловича, який віддав найдорожче – своє життя за нашу Перемогу.

Дика орда нелюдів та виродків мусить поплатитися за все горе, за всі біди, принесені на нашу землю. Варвари заплатять за кожну сльозу, пролиту нашими матерями, батьками, сестрами, братами, дітьми, коханими, друзями, земляками…

За кожну краплю болю, пролиту справжніми українцями, у кожного з яких серце обливається кров’ю при страшних новинах з фронту. Кожен такий похорон Героя народжує сто Захисників, які помстяться мокшанській бидлоті за все.

Ярослав Белович був одним із кращих представників свого покоління – покоління двадцятилітніх. Був активістом, займав непохитну громадянську позицію, проявляв ініціативу. Саме його заслуга в тому, що Приборжавське має облаштований пляж на березі Боржави. Він не просто висловлював побажання, що було би добре зробити те чи те. І не голослівно критикував, що щось не робиться у селі. Він розумів, що наша громада – це наш спільний дім. І порядок у власному домі мусять робити і підтримувати всі його жителі.

Саме тому організовував товаришів і самий активно включався у все, що могло покращити наш добробут, що гармонізувало наше життя. Ярослав вірив у нашу Перемогу, наближав її зі зброєю в руках.

Ярослав вірив, що все буде добре не тільки в Україні, але і в його особистому житті. Саме тому першого грудня 2022 року, тобто місяць тому, одружився. Поєднав долю із своєю коханою Вірою.

Із Вірою в серці, із вірою та надією на краще і покинув цей світ. Його молоде життя забрала ворожа куля…

Твій медовий місяць, Ярославе, триватиме вічно…

Світла пам’ять і слава Герою! Слава нескореній і непереможній нації!

ЗакарпатПост