Різдвяний сюрприз для кремля: Захід заявляє про постачання зброї в Україну

Незабаром на рашистів чекає багато сюрпризів і серед них:

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

▪ Великобританія може передати Україні танки. Про це повідомляє видання The Guardian. Глава МЗС Британії Джеймс Клеверлі заявив, що надання танків цілком може бути частиною наступного етапу постачання зброї Україні.

▪️ влада США та Німеччини домовилася про передачу Україні в рамках військової допомоги до 90 одиниць бойових машин піхоти (БМП) Bradley та Marder, а також додаткової батареї Patriot, заявили в адміністрації Джо Байдена.

▪️ Також США надасть Україні 50 БМП Bradley.

▪️ Міноборони Норвегії надіслало Україні ще 10 тисяч артилерійських снарядів

Крім того, голова Міноборони Олексій Рєзніков анонсував новий “Рамштайн”.

Від війни в Україні вже втомилися всі. Але якщо на початку Захід вважав, що її закінчити можна шляхом територіальних поступок Москві, то успішні дії ЗСУ показали лідерам цивілізованих країн, що завершити бойові дії можна іншим способом: швидкою передачею Україні озброєння.

Причому Захід дбає не лише про настання, а й захист наших земель, передаючи ще одну батарею Patriot.

Війна має закінчитися 2023 року. Це розуміють і на Банковій, і Білому домі, і на Уайтхоллі. Залишилося цю ідею принести у кремль.

ЗакарпатПост