Екс-голова британського генерального штабу закликав Ріші Сунак передати воїна BMP в Україну

Річард Дунатт, очолюючи загальний штаб країни у 2006-2009 роках, зазначив, що лише зараз Захід починає слухати задоволення України щодо наступальних можливостей.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

«Французи збираються забезпечити легкі танки AMX-10, США дають 50 BMP Bradlya, німці переносять більшу частину свого Мардера БМП парку. І англійці? “, – запитує генерала у своїй колонці для Телеграфа.

За його словами, ресурси для забезпечення України подібним обладнанням Великобританії дуже обмежені: бойові танки Challenger потребують оновлення, а середні танки AJAX “не працюють”.

Однак Лондон міг допомогти збройним силам України з постачанням бойових транспортних засобів. Свого часу вони вважалися занадто дорогими для модернізації і поступово виводяться з експлуатації.

«До цих пір ми допомагали Україні не програти війну з путіним. Тепер ми повинні допомогти їй, аби росія зазнала поразки», – закликає британський уряд.

ЗакарпатПост