Закарпатців просять здати кров для поранених військових та цивільних

Закарпатців закликають здати кров для поповнення запасів обласної станції переливання крові.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Її за потреби відправляють до медзакладів, в яких лікують поранених у зоні бойових дій цивільних та військових, — розповіла Суспільному завідувачка відділу комплектування донорських кадрів Марія Фантич.

За її словами, потрібна кров усіх груп. “Ми відправляємо кров у лікувальні заклади, в які поступають поранені військові та цивільні. Коли саме кров забиратимуть, ніхто не знає. Це не заплановано. Поступили поранені, — потрібна кров. Тому потрібна кров для поповнення запасів”, — розповіла Марія Фантич.

Виконувачка обов’язків директорки медзакладу Мирослава Хрипак нагадала, що в Закарпатській обласній станції переливання крові діє всеукраїнська акція “Твоя кров може воювати”. Цю акцію ініціював Український центр трансплант-координації разом з платформою ДонорUA, медичним сервісом Helsi за сприяння проєкту ЄС Надання підтримки Україні у розвитку сучасної системи громадського здоров’я.

Здати кров можуть всі охочі в Закарпатській обласній станції переливання крові з понеділка до п’ятниці з 9:00-14:00 за адресою м.Ужгород, вул. Льва Толстого, 15.

ЗакарпатПост