На Хустщині наркоторговця взяли під варту з заставою у 214 тис.

Поліцейські на Хустщині затримали 22-річного зловмисника, який займався продажем наркотиків рослинного походження. Фігурантові вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід із заставою 214 тисяч гривень, – інформує відділ комунікації поліції в Закарпатті.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

Поліцейські ініціювали ряд оперативних заходів, в ході яких встановили коли саме і де відбудеться наступна зустріч зловмисника з черговим клієнтом. Таким чином правоохоронці затримали наркоторговця «на гарячому», під час передачі «товару» та отримання взамін грошових коштів.

Слідчі вилучили з місця події пакунок з наркотиком рослинного походження та грошові кошти.

Фігуранта, в порядку статті 208 КПК України, було поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Його дії в поліції кваліфікували за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинено повторно. 

Наразі затриманому вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі 214 тисяч гривень.

Досудове розслідування у справі триває. За скоєне зловмисникові загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЗакарпатПост