21 загиблий у Дніпрі, на Харківщині повернули світло після обстрілів

21 загиблий у Дніпрі, на Харківщині повернули світло після обстрілів, Британія передає Україні танки та артилерію — головні новини ранку:

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

🔹 У Дніпрі продовжують розбирати завали житлового будинку, куди вчора вдень влучила російська ракета: наразі вдалось розібрати близько 45%, орієнтовно, роботи мають завершити сьогодні вночі. Станом на зараз відомо про 21 загиблого та 73 поранених. 35 людей ще шукають.

🔹 Уночі російські війська тричі з важкої артилерії обстріляли Нікопольський район Дніпропетровщини. У Марганецькій громаді понад 60 тисяч сімей залишились без води через пошкодження лінії електропередач, яка живить насосну станцію, повідомляє Суспільне.

🔹 У Харкові та області всім споживачам повернули електрику, метро відновило роботу після вчорашнього російського обстрілу критичної інфраструктури. В області продовжують діяти аварійні відключення.

🔹 У британському уряді підтвердили, що передадуть Україні 14 танків Challenger 2 та близько 30 самохідних артилерійських установок AS-90. Наближчими днями розпочнуть навчання для українських військових з їхнього використання.

ЗакарпатПост