За незаконне зберігання і збут метамфетаміну та канабісу судитимуть жителя Тячівщини

Прокурор Тячівської окружної прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт щодо жителя смт. Буштино за фактами повторного збуту психотропних речовин у місцях масового перебування людей і незаконного придбання та зберігання наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України).

замовляй рекламу на сайті zakarpatpost.net 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Слідством встановлено, що закарпатець займався протиправним розповсюдженням метамфетаміну та канабісу в населеному пункті, де проживав. Попередньо придбані заборонені речовини зберігав у своєму помешканні, а в подальшому збував «клієнтам» поблизу громадських місць – парків, закладів громадського харчування. Влітку та восени минулого року правоохоронці задокументували такі факти.

У жовтні 2022 року у квартирі обвинуваченого слідчі провели санкціонований обшук, виявивши там прихований канабіс. Згорток з наркотиком чоловік також зберігав у кишенях одягу, а сам, за результатами експертизи, перебував на той момент у стані наркотичного сп’яніння.

Обвинувальний акт скеровано на розгляд у Тячівський районний суд. До цього громадянин уже мав судимість за незаконне поводження зі зброєю та погрози вбивством. Під час вчинення нового правопорушення він саме відбував 2-річний іспитовий термін.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

ЗакарпатПост