У Закарпатському музеї народної архітектури та побуту провели акцію “День музейного селфі”

“День музейного селфі” — таку акцію усьоме провели в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Про це Суспільному розповіла завідувачка відділу науково-освітньої роботи музею Тетяна Сологуб-Коцан. За її словами, участь могли взяти всі, для цього необхідно було виконати умови: зробити фото на фоні будь-якого експонату музею, завантажити світлину в соцмережі з хештегом “#MuseumSelfie” та “#ужгородський_скансен”. Учасник, фотографія, якого набере найбільше вподобань, отримає подарунок.

Зробити фото на фоні експонатів Закарпатського музею народної архітектури та побуту прийшла ужгородка Лариса Табашова. Каже: вирішила сфотографуватися, аби таким чином долучитися до акції “День музейного селфі”.

“Щороку приходжу в Скансен на коляди, вони тут дуже цікаві. Цього року в нас не було коляд, не проводили через війну, тому я прийшла на селфі. Я зробила селфі на фоні церкви та ще одне селфі на фоні дерев’яного барельєфу Свиди”, — розповіла учасниця акції Лариса Табашова.

Усьоме в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту провели акцію "День музейного селфі"

Фото: Суспільне Ужгород

Таку акцію в цьому музеї проводять усьоме. Розповіла завідувачка відділу науково-освітньої роботи закладу Тетяна Сологуб-Коцан.

“Завжди робимо в січні, тобто у третю середу січня. Таку акцію проводять в усіх музеях України та Європи, тоді відбуваються акції “День музейного селфі”. Мета цієї акції —привернути увагу відвідувачів до своїх музейних колекцій, до експонатів, показати, що музеї є цікавими й живими просторами, які можуть надихати відвідувачів на пізнання і на творчість”, — каже завідувачка відділу науково-освітньої роботи закладу Тетяна Сологуб-Коцан.

Усьоме в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту провели акцію "День музейного селфі"

Фото: Суспільне Ужгород

Долучитися до акції могли всі охочі. Для цього необхідно було виконати умови заходу.

“Відвідувач приходить до музею, підходить до каси й називає кодове слово “День музейного селфі”, тоді проходить безкоштовно до музею, там робить безкоштовно селфі на фоні хатинок, чи улюблених експонатів, а далі — необхідно опублікувати світлину в соцмережі Фейсбук із хештегом “#MuseumSelfie” та “#ужгородський_скансен”. За цими хештегами ми вже будемо відслідковувати всі світлини, які зробили наші відвідувачі і побачимо, яка фотографія набрала найбільше вподобань. Таким чином ми визначимо переможця. Переможець отримає подарунки — музейні сувеніри”, — розповіла завідувачка закладу Тетяна Сологуб-Коцан.

Акція “День музейного селфі” в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту тривала один день.

ЗакарпатПост