Звільнений ексзаступник голови Холмківської громади від ОПЗЖ намагається повернутись на посаду через суд

Звільнений ексзаступник голови Холмківської громади від ОПЗЖ Артур Северенчук намагається повернутись на посаду через суд.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Завтра о 10:00 в Закарпатському окружному адміністративному суді відбудеться засідання по заяві Артура Северенчука, який тісно пов‘язаний із кумом Путіна – Віктором Медведчуком. Про це у своєму телеграм-каналі повідомляє журналіст Віталій Глагола.

Справою займається суддя Маєцька. Уважно моніторимо чи стане суддя на бік представника російської ОПЗЖ в області і буду інформувати про перебіг суду.

Нагадаю, 15 листопада Северенчука було звільнено з посади заступника Холмківської ТГ рішенням більшістю депутатів присутніх на сесії. Згодом Северенчук намагався уникнути звільнення і пішов на лікарняний під час якого вільно пересувався містом по справах.

Крім того, ексзаступник вимагає від громади виплатити йому заробітню плату за той час коли вже після звільнення ховався на лікарняному.

ЗакарпатПост