Мукачівці доставили гуманітарний вантаж пенсіонерам у прифронтові міста

Про це повідомляє відома закарпатська волонтерка  Kateryna Legerda.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

“Мирослав Кузан та Еріка Качур (вдова загиблого на війні Юрія Качура) передала частину компенсації після загибелі чоловіка на відкриття реабілітаційного центру у Переяславі. Вони ще з чоловіком допомагали, коли він там лікувався, і в пам’ять про чоловіка це зробила….),” – написала вона.

А Natasha Kuzan додала:

“329 день триває війна на Україні. Спочатку було занепокоєння, потім страх, паніка…. а потім звичка. Ми призвичаялись жити в умовах війни. Але, ніяк неможна витримати тої болі та страждань коли помирають мирні жителі, цілі сім’ї, батьки, діти …. Боже, дай нам всім сили! І тепер, коли ми з командою знову проїжджали вулицями, де ще на початку наших поїздок були будівлі зараз розруха. Коли лунали вибухи ми ніяковіли, і чесно кажучи було моторошно. Але на мій подив люди вже ніяк нереагували. Особливо мене серце стискало коли при зустрічі з маленькими дітками передавали якісь солодощі, а ти в серці молишся за цих діток. Коли стара, стара бабуся тягне той візок з їжею. І серце зтискається від болю…. Коли в місті Харькові молоді хлопці заспівали нам пісню про їхню любов до України. Вони співали так сильно так впевнено, аж мурахи по шкірі….. І відразу купа думок, як було рік назад. Далеко до 24 лютого 2022 року, я тільки тепер розумію які ми були щасливі….. Але дякуємо Богу, що можемо допомогати людям, бути корисними та послужити їм. Мали змогу відвідати Харьківську дитячу поліклініку та передати необхідне. Нехай Господь благословить всіх хто посприяв нашій поїздці. Хто допомагає у фінансуванні , щоб такі поїздки відбувалися якомога частіше. Прихожанам Монастир св. Миколая отців Чину Святого Василія Великого за фінансову підтримку, нехай Господь благословить та оберігає. Подяка Християнська Реформатська Церква м. Мукачево за фінансове благословіння . Спасибі велике Еріка Качур за надання транспорту для поїздки на схід, та фінансової підтримки, Олена Морозько за фінансову підтримку, Наталії Наталия Васко за сприяння цій поїздці. Kiril Mikulaninec за допомогу, та за те що ми об’єднались заради інших. Спасибі Артем Черняев за супровід, дякуючи йому ми відвідали ще ті місця, де люди очікували на допомогу. За те що працюємо разом вже тривалий час. Нехай тебе Господь оберігає ! Всім за відданість та турботу про інших. Молюся і прошу Бога щоб зберіг кожну дитину, кожного батька наших військових які відстоюють нашу Україну. Миру нам всім та любові!!!”

Відео можна подивитися за посиланням:

https://www.facebook.com/natasha.kuzan/posts/pfbid02n4hhFieHui5dsHrRLeNQCs5SmDPGwec3peeHQ7QmimRatqdAjxkAFSEJ1Nw2PuATl

ЗакарпатПост