В Ужгороді проходить чемпіонат України з греко-римської, вільної та жіночої боротьби

На змагання завітали понад 330 спортсменів з усієї України, серед яких і представники із тимчасово окупованих територій Луганської, Донецької та Херсонської областей.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Зокрема, у чемпіонаті беруть участь спортсмени 2000-2005 р.н., не нижче II розряду у складі команд міст, областей, спортивних шкіл, закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання, фізкультурно-спортивних товариств та відомств, повідомляє Ужгородська міська рада.

Привітав учасників змагань і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, подякував організаторам, додав, що Закарпаття стало не тільки надійним тилом і прихистком для вимушених переселенців, а й майданчиком для проведення змагань різних рівнів, зокрема всеукраїнських чемпіонатів, подякував за це Збройним Силам України, побажав спортсменам перемог, а глядачам видовищних поєдинків.

В офіційному відкритті також взяли участь секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Алла Чернобук, начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації Олег Муртазін, представники Міністерства молоді та спорту України, всеукраїнської та закарпатської федерацій із греко-римської боротьби, тренери збірної України з греко-римської боротьби та інші поважні гості, партнери чемпіонату.

За всебічну підтримку і сприяння у проведенні чемпіонату Президент Федерації греко-римської боротьби України Олег Сазонов вручив подяки партнерам змагань, зокрема й міському голові Богдану Андріїву.

Після офіційного відкриття перейшли до поєдинків, змагання – особисто-командні.

Закарпатпост