В Україні пройшла секретна зустріч директора ЦРУ та Зеленського

Вільям Бернс наприкінці минулого тижня побував у Києві із таємною місією. Про це пише впливова The New York Times. Це щонайменше четвертий візит шефа ЦРУ до нашої країни з початку війни.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Ми розповідаємо, що стоїть за цією поїздкою і з чим приїжджав до України головний розвідник США:

‼️Головна мета
США попередили Україну про військові плани Росії на найближчі тижні та місяці. Наразі настає критичний момент і Києву дуже важливо правильно оцінити ресурси для можливого контрнаступу.

↔️Обмін інформацією
Візит був також покликаний «забезпечити надходження інформації в обох напрямках». Іноді США більше знають про плани путіна, ніж ЗСУ: «Київ часто мовчить про свої оперативні плани».

🇺🇸Внутрішньополітична обстановка
Президент Зеленський запитав, чи не скоротиться допомога США після того, як Республіканська партія отримала більшість голосів у Палаті представників. Вільям Бернс підтвердив постійну підтримку України з боку США.

🤝Обіцянки
Зеленського та його команду на переговорах переконали аргументи, що підтримка Києва з боку адміністрації Байдена залишається сильною. Програма екстреного фінансування України у розмірі $45 мільярдів триватиме щонайменше до серпня.

Нагадаємо, що саме Бернс 12 січня 2022 року приїхав до Києва і попередив Зеленського про швидке вторгнення Росії. Ця інформація допомогла знищити десант ворога під час спроби захоплення Гостомелю, який загарбники планували зробити плацдармом для наступу на Київ.

На цей раз директор ЦРУ, ймовірно, теж поділився цінною інформацією, яка допоможе зірвати плани ворога.

📷Getty Image

ЗакарпатПост