З Берегова до Києва планують збудувати сучасну автостраду

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький зібрав фахівців дорожньої сфери, щоб обговорити можливості розбудови мережі автошляхів Закарпаття.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

«Зокрема, маємо намір завершити процес передачі кількох доріг місцевого значення на баланс держави. Цей процес ми запустили ще наприкінці 2021 року», – зауважив Мирослав Білецький.

За його словами, серед пріоритетів для керівництва краю є й розвиток прикордонної інфраструктури. У зв’язку з воєнним станом, блокуванням морських портів навантаження на автомобільні пункти пропуску зросли в рази. Відповідно збільшилися показники інтенсивності руху, навантаження на дорожнє полотно.

Закарпатська ОВА спільно з дорожніми службами лобіюватиме спрямування коштів на відновлення артерій, що ведуть до державного кордону, на найвищому рівні. Не втрачає актуальності потреба розширення дороги Ужгород – Мукачево та будівництва об’їзної Мукачева.

ЗакарпатПост