В Арданові провели в останню дорогу Героя України – Івана Феєра

21 січня громада села Арданово попрощалася з вірним сином України – Феєр Іваном Івановичем, який загинув на війні захищаючи нашу рідну Батьківщину.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

З благословення керуючого Мукачівської єпархії, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського чин відспівування був звершений духовенством Іршавського благочиння в храмі Різдва Пресвятої Богородиці с. Арданово.

Іван Феєр, з самого початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, став на захист рідної землі та загинув на 41-році життя. Старший солдат 1 батальйону 3 роти 128-Ї гірсько-штурмової Закарпатської бригади отримав смертельне поранення 18.12.2022 під Бахмутом.  Лікарі до останнього боролися за життя Івана, однак 18 січня його серце зупинилося.

Попрощатися і віддати шану Герою, який віддав своє життя захищаючи Україну під час масштабної війни з російським агресором, прийшли рідні, близькі, побратими, місцева влада, представники депутатського корпусу, військовослужбовці, учні, вчителі та громада.

Висловлюємо щирі співчуття і розділяємо біль та смуток разом з сім’єю загиблого. Вічна слава і вічний спокій нашому Захиснику!

Мукачівська православна єпархія просить духовенство єпархії посилити свої молитви за новопредставленого Івана.

Закарпатпост