Прокуратура оскаржує запобіжний захід хустянину, підозрюваному у збуті метамфетаміну

За доводами прокурора Хустської окружної прокуратури місцевого мешканця взято під варту за підозрою у кількох фактах незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України). Водночас суд визначив чоловіку заставу – 107 тис. грн – з розміром якої прокурор не погодився та подав відповідну апеляційну скаргу. У ній йдеться про необхідність визначити максимально можливий розмір застави для підозрюваного – 214 720 грн.

замовляй рекламу на сайті zakarpatpost.net 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Слідством встановлено, що закарпатець розповсюджував заборонені речовини на території Хуста. Зустрічі з «клієнтами» здійснював у себе вдома, збуваючи їм метамфетамін за попередньо домовлені суми коштів. Кілька таких фактів і задокументували правоохоронці. Крім того, провели обшук у помешканні фігуранта та знайшли грошові кошти, отримані ним за реалізацію психотропів, електронні ваги та фасувальні пакетики, що є доказами протиправної діяльності особи.

Наразі досудове розслідування триває для встановлення усіх обставин правопорушення. Процесуальне керівництво здійснює Хустська окружна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

ЗакарпатПост