Музей екології гір Карпатського біосферного заповідника знову відкриває двері для відвідувачів

Протягом декількох місяців у Музеї екології гір проводився капітальний ремонт покрівлі, що став можливий завдяки співпраці заповідника з іноземним проєктом SNPA та фінансувався коштами Франкфуртського зоологічного товариства. У зв’язку з цим робота Музею була тимчасово припинена. На разі роботи завершені і ми знову готові відкрити двері для екскурсантів.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Як повідомляє Карпатський біосферний заповідник, у Музеї ви зможете дізнатися де знаходиться найбільша карстова печера Карпат «Дружба», букові праліси Карпат, спадщина ЮНЕСКО, єдиний рівнинний осередок зростання нарцису вузьколистого. Також буде цікаво почути про те, коли в Карпатах виникли перші поселення людей, або як ведеться полонинське господарство та виготовляється бриндзя, що отримала географічне зазначення, чи як сплавляли ліс по річках? Про все це і навіть більше можна дізнатися у нашому музеї. А ще зіграти на трембіті, яка занесена у Книгу рекордів Гіннеса, як найдовший дерев’яний духовий інструмент у світі, цимбалах та дримбі. Ще однією привабливою послугою є фотографування у гуцульських костюмах з традиційною оздобою – вишивкою, кутасами, китицями. У природничому розділі варто побачити багаті геологічні, палеонтологічні колекції, реалістичні об’ємні діорами та панно.

📍Для вашої зручності введено новий спосіб оплати через QR- код Privat Pay.

🕐Ми працюємо щодня з 8.30 год. по 16.00 год. Обідня перерва з 12.00 год. по 13.00 год. Вихідний: субота, неділя.

Чекаємо на вас!🤗

ЗакарпатПост