Художня керівниця й диригентка Закарпатського народного хору Наталія Петій-Потапчук відзначає ювілей

Сьогодні ювілейний День народження у талановитого фахівця хорової справи, художньої керівниці Заслуженого академічного Закарпатського народного хору Наталії Петій-Потапчук.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Вона творча в усьому, що робить, уміє побачити в буденних речах святкове та перетворити їх на музику, що ллється із самого серця. Неймовірно щира, людяна і привітна, ніжна і водночас сильна духом  жінка.

Наталія Петій-Потапчук – людина, без якої не обходиться на Закарпатті жодне велике святкування. Очолюваний нею колектив називає її мудрим керівником, людиною з чудовими організаторськими здібностями, характеризує як пробивну і цілеспрямовану особистість.

Про свої заслужені здобутки і нагороди, пані Наталія каже так: «Одна людина нічого не вартує в житті. І коли ми маємо якусь ціль, а наша ціль дуже благородна і дуже висока — зберегти для нашого майбутнього, для наших прийдешніх поколінь найцінніше, що в нас є – наше коріння. Збереження наших традицій, нашого коріння, нашої суті, нашої душі. Цим займається Закарпатський хор, і це — моє життя. Тому, всі ці нагороди пов’язані з Закарпатським хором. І вони – це не тільки мої нагороди, а й Закарпатського хору».

Закарпатпост, видання «Впливові люди Закарпаття», «Ясно», «Успішні жінки» – щиро вітають Наталію Йосипівну зі святом! Бажаємо нових творчих успіхів, завжди натхнення, добра і миру!

Закарпатпост