Федір Шандор: агенти росії поширюють фейки про закарпатських угорців

Свою думку Федір Шандор написав у соцмережі:

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Щодо спроб посварити українців та угорців, які проживають в Закарпатті. В Угорщині агенти росії поширюють неправдиву інформацію про закарпатських угорців.

Подібну інформацію поширюють і в Україні. Мета зрозуміла – налаштувати закарпатських угорців і українців одних проти інших. Хочу відповісти всім агентам росії і в Україні, і в Угорщині, які поширюють брехню: Закарпатські угорці – добропорядні громадяни України. Тисячі закарпатців всіх національностей (і угорці в тому числі) взяли в руки зброю і пішли воювати – бо ми не хочемо, щоб російські окупанти прийшли в Закарпаття і вбивали наших рідних.

Ми всі пам’ятаємо, як це було в минулому столітті, пам’ятаємо про «маленькій робот» і концтабори для угорців, які організували росіяни. Зараз на фронті закарпатські угорці захищають свою землю і свої сім’ї від російських окупантів. Ми вдячні нашим друзям з Угорщини, які в цей складний час допомагають нам. Але тим, хто зрадив свій народ і перейшов на службу до росії, хочемо сказати одне – не заважайте нам. Добро і правда все рівно переможе – а російське зло програє.

ЗакарпатПост