На Закарпатті скандал зі світлом. Бази відпочинку не відключають, а люди сидять у темряві


Ось що про це написав голова ОВА Віктор Микита
“Сьогодні до мене надійшла інформація про те, що в деяких населених пунктах Хустського району, де розташовані бази відпочинку, вчора та сьогодні було безперебійне електропостачання в той час, коли в інших містах і селах світло подавали за графіком.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Інформація підтвердилася. Вжито невідкладних заходів щодо відновлення електропостачання в межах діючого графіка.

☝🏻Завтра на засіданні Ради оборони області заслухаємо щодо цієї ситуації представників ПрАТ «Закарпаттяобленерго», після чого будуть вжиті відповідні заходи реагування.

Водночас обговоримо питання можливих додаткових заходів з оптимізації використання електрики на Закарпатті.

Всім регіонам ділять ліміти відповідно до різних чинників. При цьому майже кожна область має великі виробничі потужності, внаслідок оптимізації споживання електроенергії на яких можна давати людям більше світла в оселі.

На жаль, Закарпаття за роки незалежності не змогло створити такі виробництва, тож будемо розглядати можливість оптимізувати споживання електроенергії, зокрема у великих супермаркетах та інших об’єктах, котрі, за інформацією ПрАТ «Закарпаттяобленерго», мають підключення до декількох мереж, через що споживають електрику безперебійно”, – написав він.

У той же час більшість закарпатців сидять на добу по 16 годин без світла, але як чиновники, так Закарпаттяобленерго на скарги людей ніяк не реагують!

ЗакарпатПост