Патрульні виявили у нетверезого закарпатця, який позбавлений права керування, наркотики


Вчора, близько 22-ї години інспектори зупинили автомобіль ВАЗ за порушення ПДР. Це трапилося на вулиці Данила Галицького, в Мукачеві.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50


Спілкуючись із керманичем, патрульні встановили, що він повторно протягом року керує автомобілем, будучи позбавленим права керування. Окрім того, інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп‘яніння, але від огляду на стан сп‘яніння чоловік відмовився.
Також поліцейські звернули увагу на те, що водій поводиться підозріло та нервує, тому провели поверхневу перевірку. Згодом патрульні виявили у наплічній сумці чоловіка згорток із бурою порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну.
На водія охоронці порядку склали адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння, вдруге за рік) та ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП. Окрім того, на місце події викликали слідчих, які встановлять всі деталі справи.
Загальна сума штрафів склала 91 800 гривень, повідомляє патрульна поліція Закарпатської області.
Пам‘ятайте, що за поширення та зберігання наркотичних речовин передбачена кримінальна відповідальність!

ЗакарпатПост