Розвідник від Бога: Віталій Литвин знає, як лякати рашистів

З початку війни офіцер успішно здійснює командування взводом розвідки спецпризначення батальйонно-тактичної групи військової частини НГУ. Під його керуванням проведено багато спецоперацій у Луганській області.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

Офіцер неодноразово очолював розвідувальні групи, що висувалися в глиб позиції окупантів, збираючи і передаючи інформацію. Це дозволило командуванню вчасно приймати рішення щодо завдання артилерійських ударів по угрупованню ворога, “ламати” атаки супротивника і завдавати нищівних втрат.

У Рубіжному Луганській області Литвин здійснював розвідку щодо вивчення та забезпечення безпечних шляхів евакуації українців із району обстрілів. Завдяки йому та його побратимам вдалося вивести у безпечне місце близько сотні мирних мешканців.

У березні 2022 року лейтенант Віталій Литвин біля Рубіжного не лише збирав дані про розташування сил та засобів російських військ, а й проводив диверсійно-підривні дії у глибині позицій орків. Цим створюючи плацдарм для наступальних та контрнаступальних дій ЗСУ.

Підрозділи розвідки під командуванням офіцера успішно здійснювали бойові завдання зі знищення ворога у Сєвєродонецьку Луганської області, де проводили повітряну та наземну розвідку, коригуючи вогонь артилерії.

Розвідники ведуть активну боротьбу із диверсантами. Підрозділ лейтенанта Литвина виявив та знищив кілька диверсійних ворожих груп, загальною чисельністю до 20 осіб.

У червні 2022 року лейтенанту Віталію Литвину було надано звання Герой України.

ЗакарпатПост