25-річний закарпатець шпурнув 20-річного хлопця ножем і втік до Києва


Співробітники Рахівського районного відділу поліції розшукали зловмисника, який влітку минулого року кишеньковим розкладним ножем наніс тяжкі тілесні ушкодження 20-річному жителю селища Ясіня.

замовляй рекламу на сайті zakarpatpost.net 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Фігурант був приїжджим у регіоні і після скоєння злочину тривалий час переховувався від правоохоронців, щоб уникнути відповідальності.

Тоді слідчі оголосили 25-річного підозрюваного у розшук, днями оперативникам вдалося затримати його в Києві. Зловмисника одразу доставили до суду на Закарпаття, який обрав для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою: втікача поміщено до слідчого ізолятора.

Його дії в поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження. Станом на сьогодні слідчі вже провели всі необхідні слідчі дії та завершили досудове розслідування. Обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження скерували для судового розгляду.

Тепер суд визначатиме ступінь покарання для зловмисника. Відповідно до санкції статті йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост