Гороскоп з 6 по 12 лютого: які знаки Зодіаку чекає успіх  

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 лютого підкаже вам, чи варто брати кредити, хто в родині повинен бути більш уважним до почуттів інших, а також, кому потрібно проявити більше уваги до близької людини?

Передплатіть газету ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я на своїй пошті ❤️ індекс 89266 ❤️ реклама в газеті 067 666 90 90

Овен

До середи вам потрібно буде встигати орієнтуватися у швидкозмінних обставинах. Тиждень буде напруженим і нервовим, але з’явиться можливість знайти нове джерело фінансових надходжень. Встигайте, але не розпорошуйте свої сили.

Телець

Важливі справи краще планувати на четвер або суботу. У понеділок спробуйте не розлютити когось із родини, ваша нестриманість загрожує змінити ставлення до вас ділових партнерів і, на жаль, не на краще. У четвер імовірне надходження грошей.

Близнюки

Досить спокійний тиждень тиждень. У вас з’явиться додаткове джерело доходів, так що ви зможете ні в чому собі не відмовляти. І запланувати на весну щось особливе. Порадуйте себе і своїх близьких. Гроші у вас обов’язково будуть.

Рак

На вас чекає велика кількість ділових пропозицій і можливостей. І хоча в середу можуть виникнути труднощі і розбіжності з партнерами, проте одразу з’явиться надія на хороший прибуток у найближчому майбутньому. На вихідні – просто відпочиньте.

Лев

Матеріальне становище стабільне, однак витрачати зайве все ж не варто. Не виключені раптові фінансові втрати. Постарайтеся не переоцінити свої сили. Час для дорогих покупок і придбань ще не прийшов, очікуйте!

Діва

Ваші фінанси будуть стабільними, якщо, звичайно, ви не дозволите втягнути себе в авантюрну історію. Зараз не варто брати ніяких кредитів. Наведіть порядок у документації, ці дні підходять для виправлення раніше допущених через недогляд помилок.

Терези

Одним з найважливіших на цьому тижні може виявитися фінансове питання. У вас з’явиться безліч ідей, причому умови для їх втілення в життя складуться дуже сприятливі. Ваші витрати на цьому тижні щедро окупляться в майбутньому. Можна очікувати на солідну премію.

Скорпіон

Очікуються доволі солідні фінансові надходження. Ви будете нарозхват як фахівець. І зумієте добре заробити. Вам надійде чимало вигідних пропозицій. Ваші ідеї будуть буквально на вагу золота.

Стрілець

У понеділок можна піти на виправданий ризик заради майбутнього успіху. У вівторок або середу можливі довгоочікувані грошові надходження, які варто витратити на подарунки до свят. У четвер і п’ятницю ви зможете багато досягти на професійній ниві.

Козеріг

Складний тиждень, ви будете занадто неуважні й не готові на робочі подвиги. Варто також скоротити витрати. Однак нові фінансові надходження в середу чудово вирівняють ситуацію, що склалася.

Водолій

Цього тижня ваші фінансові успіхи будуть кращі, але вам необхідно зосередитися на головному і поменше витрачати. Ходіть у магазин зі списком необхідних покупок і постарайтеся від нього не відступати.

Риби

Якщо ви будете уважно ставитися до завдань шефа і думки партнерів по бізнесу, то, можливо, уникнете конфліктної ситуації. Можуть виникнути проблеми і в родині, причому через вашу скупість. У вихідні варто піти і купити щось потрібне для вас.

Закарпатпост